Waarom Hammerite kiezen?

Metaal, een sterk en opvallend materiaal in vele gedaantes, het verrijkt onze wereld en onze huizen! Daarom geloven we dat het de allerbeste zorg verdient.

Metaal is onze topprioriteit! Al meer dan 25 jaar beheersen wij de meest intelligente technologie voor metaalbescherming. Het resultaat is een assortiment van metaallakken en primers van zeer hoge kwaliteit. Van balustrades tot radiatoren, van hekken tot garagepoorten, of het nu gaat om een restauratie of een kleine opknapbeurt Hammerite staat voor een perfecte afwerking – van de eerste keer goed, in een oogwenk.

Voor iedere minuut die je besteedt aan de bescherming van je metaal, kan je jaren gerust zijn van een goed resultaat! Geen twijfel mogelijk, Hammerite zal steeds de beste producten aanbieden, waardoor metaalbescherming steeds eenvoudiger wordt. Zodat jij kan blijven rekenen op de Ultieme Metaalbescherming.

5 redenen waarom je voor Hammerite kiest:

1. Versla roest met Hammerite

Hammerite beschermt en vernieuwt metaal. De metaallakken van Hammerite zijn speciaal ontwikkeld jarenlang bescherming tegen roest te bieden. Dankzij de unieke technologie vormt de lak een stevige barrière tegen vocht zodat roest geen kans krijgt.

Door hun zeer sterke hechting en geoptimaliseerde viscositeit kunnen de metaallakken van Hammerite direct over roest worden aangebracht, dus zonder primer of grondlaag. Op deze manier wordt een substantiële barrière gecreëerd die zuurstof en water weg houdt van de ondergrond. Bovendien worden zelfs scherpe randen perfect gedekt.

In één dag

De unieke Hammerite metaallak met geavanceerde technologieën ontwikkelt snel een harde, ondoordringbare film die superieure kras- en slijtvastheid garandeert. Het aanbrengen van een volgende laag kan al na 3 of 4 uur, zodat je de verfklus kan voltooien in slechts één dag.

2. Intelligente technologie en oplossingen

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van nieuwe, intelligente technologieën en oplossingen voor de meest eenvoudige, en meest duurzame metaalbescherming. We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om metaal te beschermen en onze klanten te helpen met het gebruik van onze producten.

3. Bewezen beste keuze

Onafhankelijke testen bewijzen dat onze producten betere resultaten en langere bescherming bieden dan producten van andere merken. Dankzij een uitgebreid wereldwijd testprogramma controleren we nauwgezet alle Hammerite producten om er zeker van te zijn dat ze steeds de beste keuze zijn. Hammerite zet de standaard in de markt.

4. Exclusieve focus op metaalbescherming

Wij zijn het enige merk dat zich enkel en alleen richt op metaalbescherming. Door deze sterke focus op metaal, kunnen wij de langstdurende bescherming aanbieden tegen alle soorten aanvallen, zoals roest, krassen, UV-stralen en regen.

5. Marktleider sinds 25 jaar

Al meer dan 25 jaar zijn we marktleider in metaalbescherming. Onze rijke geschiedenis en ervaring met metaalbescherming zorgen ervoor dat niemand metaal beter kent dan wij. We staan echter niet stil maar werken hard om onze kennis te blijven verbeteren.