Over Hammerite

Over Hammerite

Hammerite is gespecialiseerd in oplossingen voor de herstelling, decoratie en bescherming van alle metaal. Sinds het ontstaan van Hammerite zijn wij toegewijd om de allerbeste en meest kwalitatieve producten aan te bieden. Dit is waar we sterk in zijn.

Met de juiste behandeling kan metaal generaties meegaan. Of het nu gaat over ijzer, staal, gegalvaniseerde of verzinkte metalen, metaal is tijdloos en sterk. Het verdient bescherming tegen water, zonlicht, vorst, roest en krassen. Hammerite garandeert een ijzersterke bescherming tegen deze invloeden.

 

Hammerite helpt de klus tot een goed einde te brengen

Metaal dient regelmatig behandeld te worden met gespecialiseerde producten om het te beschermen en te verzorgen. Een goede bescherming met Hammerite voorkomt problemen en zorgt voor een goed resultaat. Kies voor Hammerite en je metaal zal er langer mooi uitzien.

Bovendien zijn de Hammerite producten gemakkelijk in gebruik en bieden ze de langste bescherming. Zonder enige twijfel!

 

Een rijke geschiedenis

Hammerite heeft een lange geschiedenis. De naam duikt voor het eerst op in 1962, wanneer Allen Forster een hamerslag verf ontwikkelt voor gebruik in elektrische isolatie. De verf wordt vanaf 1984 op de markt gebracht in Engeland in het gekende recept: als een direct-over-roest, luchtdrogende, roestwerende lak voor ijzer en staal.

Al snel wordt Hammerite een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve producten, terwijl het een bedrijfsgeheim blijft welke ingrediënten de Hammerite metaallakken zo uniek maken.

Vandaag wordt Hammerite verkocht in meer dan 55 landen wereldwijd, en is het de Europese marktleider in metaalbescherming.

We focussen al 25 jaar op metaal. Onze kennis en ervaring met metaal blijft ongeëvenaard en Hammerite wordt ondersteund door hoog technologisch onderzoek en innovatie.