Hammerite DUALTECH

De allerbeste metaalbescherming dankzij de DUALTECH-technologie.

De DUALTECH-technologie biedt een dubbele bescherming door een waterafstotende én een roestwerende werking. Geschikt voor alle soorten metaal.

Hoe werkt het?

Door het waterafstotende effect van de Hammerite Metaallakken Direct-Over-Roest krijgt vocht geen kans. Regendruppels parelen als het ware van het oppervlak af. Tegelijkertijd blokkeren de Antiroest-eigenschappen van de lak alle roestvorming. Hierdoor biedt Hammerite een dubbele bescherming (DUALTECH), zowel waterafstotend als roestwerend. 

Wat is het verschil met een gewone metaalverf?

Er zijn twee verschillen tussen een gewone metaalverf en de Hammerite Metaallakken Direct-Over-Roest:

 1. Een gewone metaalverf kan niet rechtstreeks over roest worden aangebracht, er is altijd een primer of een grondlaag – en soms zelfs een tussenlaag – nodig. De Hammerite Metaallakken Direct-Over-Roest kunnen direct over roest aangebracht worden. Er is dus geen primer, grondlaag of tussenlaag nodig, waarom dan 3 producten kopen als het met één product kan?
 2. De Hammerite Metaallakken Direct-Over-Roest bevatten de DUALTECH technologie, waardoor regendruppels van het oppervlak afparelen. Dit is niet het geval bij een gewone metaalverf, waarbij de regendruppels blijven staan op het oppervlak en sporen nalaten.

 

Traditionele
verf 
Verbeterde
formule 
Hammerite DualTECH verbeterde formule Hammerite DualTECH verbeterde formule
Hammerite DualTECH verbeterde formule

GEAVANCEERDE
DUBBELE BESCHERMING

De Hammerite Metaalverf, geschikt om rechtstreeks op roest te gebruiken, biedt voortaan een nog betere bescherming tegen roest. De DUALTECH-formule biedt een dubbele bescherming door water af te stoten en een barrière te vormen tegen roest, zodat het metaal langer sterk blijft.

 • Hammerite DualTECH Repels water

  Hammerite DualTECH stoot water af

  Het water loopt van het oppervlak

 • Hammerite DualTECH Stops rust

  Hammerite DualTECH Stopt roest

  Direct-op-roest verf

 • Improved Formula

  Verbeterde Formule

  Dubbele bescherming

Houd metaal sterk

Hammerite image

Water kan het metaal niet aantasten dankzij het sterk waterafstotende effect.

Verbeterde
formule
Hammerite Verbeterde Formule

Voor een optimale bescherming van metaal

Hammerite Fence

De roestwerende formule vormt een doeltreffende barrière tegen roest

Hammerite Verbeterde Formule

De Hammerite Metaalverf, geschikt om rechtstreeks op roest te gebruiken, heeft een DUALTECH-formule die een geavanceerde dubbele bescherming biedt tegen roest en vocht. De roestwerende formule vormt een doeltreffende barrière tegen roest. Het water loopt gewoon van het oppervlak en kan het niet meer aantasten.